Sport Te rejat


Bulevard

Mongolët kontrollonin një perandori që linte në hije edhe atë të romakëve

Mongolët kontrollonin një perandori që linte në hije edhe atë të romakëve

Të tjerët u frikësoheshin si të qenë djaj, apo pasardhësit e gjigantëve mitikë. Por fuqia e mongolëve, ishte e bazuar në fakt tek parimet e njohura të suksesit ushtarak. Aftësitë e jashtëzakonshme, …

Show Biz

Vazhdon drama: Faton Shoshi i kërkon nëpër banesa Bluntin dhe Realin

Vazhdon drama: Faton Shoshi i kërkon nëpër banesa Bluntin dhe Realin

Po vazhdon drama mes Blunt dhe Real në njërën anë dhe artistëve të RedBox dhe menaxherëve të njohur në anën tjetër. Pasi ofenduan keq Ledri Vulën dhe Gjikon, Blunt dhe Real so t e dje janë marrë me …

Në Arabinë Saudite do të mbahet shfaqja e parë publike e modës

Në Arabinë Saudite do të mbahet shfaqja e parë publike e modës

Në qytetin lindor të Arabisë Saudite Xhide do të organizohet shfaqja e parë e modës për gra në këtë vend, raporton Anadolu Agency (AA). Evenimenti organizohet si pjesë e edicionit të 19-të të Shfaqjes …

Top