Loading...

​Londra “vendi më i mirë në botë për të punuar”

auto_london-3_2885892b1412583402.jpg

Londra është vendi më i dëshirueshëm në botë për të punuar, referuar një studimi të fundit.

Një anketë pre 200 mijë respodentëve të rritur nga 189 vende vendosën Londrën krahas New Yorkut dhe Parisit.

Në kërkimin nga Boston Consulting Group dhe totaljob.com gjithashtu është gjetur se Britania e Madhe është njëri prej vendeve më tërheqëse për punëkërkuesit pas Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Komentet

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media