10 raste kur nënat duken moshatare me vajzat e tyre – FOTO

0-8.png

Koha nuk është aleati më i mirë për gratë që duan të qëndrojnë gjithmonë të reja duke admiruar bukurinë e tyre në pasqyrë. Në disa raste duket se mes prindërimit dhe punës, një grua nuk ka asnjë shans ta arrijë moshën e mesme duke qëndruar në formë të mirë fizike.

Por ka disa nëna që duket se kanë gjetur çelësin për të ndalur kohë. Ja 10 raste kur nënat duken moshatare me vajzat e tyre.

Motrat Mahomes 18 vjeçe me nënë e tyre Tina, 36 vjeçe (në qendër)

Ennis, 25 vjeçe dhe Shantol, 26 vjeçe, me nënën e tyre, Althea, 41 vjeçe (në qendër)

Aktorja Xenia Rappoport, 42 vjeçe (majtas) me vajzën e saj Aglaya, 22 vjeçe

Bayan Yessentayeva, 43 vjeçe (djathtas) me vajzën e saj Aissaule, 20 vjeçe

Georgie Smedley, 44 vjeçe, (djathtas) me vajzën e saj Jazz, 21 vjeçe

Jazmyne Wardell, 21 vjeçe, me nënën e saj, Natalie, 45 vjeçe (majtas)

Prezantuesja televizive Julia Bordovskih, 47 vjeçe, (djathtas) me vajzën e saj Masha, 18 vjeçe

Aktorja Polina Maximova, 27 vjeçe, me nënën e saj, Svetlana, 50 vjeçe (majtas)

Modelja Yasmin Le Bon, 52 vjeçe, (djathtas) me vajzën e saj Amber, 27 vjeçe

Rochelle Dale, 23 vjeçe, me nënën e saj, Pav, 53 vjeçe (djathtas)

Komentet
Top