Loading...

12 të arrestuar në Shkup, përfundon protesta – VIDEO

gorannaumoski.jpg

Kanë mbaruar protestat me më së paku 12 të arrestuar dhe një gazetarë të lënduar. Por ky raport policor mund edhe të zgjerohet, ngase policia pritet të del me të dhëna të reja mbi zhvillimet gjatë natës së sotme, ku u demolua zyra popullore e presidentit Ivanov dhe ministrisë së drejtësisë.

Kordonët policore sonte nuk lejuan që të kenë kontakt mes dy grupeve që protestuan kundër vendimit të presidentit Ivanov, që të falë 56 politikanë të cilët hetohen ose ndaj të cilëve është nisur procedure nga ana e Prokurorisë Speciale.

Nesër priten edhe protesta të reja.

arrestime4

demonstrantiprivedeni

Komentet

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media