Loading...

17 të vrarë në një shkollë në SHBA, ky është vrasësi – FOTO

south-florida-school-shooting-2_1518638110888.jpg_4953438_ver1.0_640_360.jpg

Mediat në SHBA kanë bërë një profil të shkurtër mbi autorin e sulmit makabër në SHBA i cili la të vdekur sonte 17 studentë si dhe plagosi 50 të tjerë,.

Nicolas de Jesus Cruz është 19 vjeçari që kreu krimin për shkak se ishte përjashtuar më parë nga shkolla për arsye të sjelljes së tij.

Ai i armatosur me një pushkë AR-15 hyri brenda në shkollë duke qëlluar çtë mundte, si dhe duke thirrur parulla kundër shkollës.

CNN shkruan se ai më parë kishte pasur probleme mendore pasi kishte vizituar një psikolog, ndërsa nga të dhënat e policisë ai ishte një person që kishte vuajtur njëherë në paraburgim për krime të lehta.

Ngjarja ka hyrë në 10 ngjarjet më të tmerrshme të amerikës të ndodhura ndonjëherë, ndërsa i gjithë kombi amerikan është në zi kombëtare.

Komentet
Top