20 mrekullitë sekrete të Ballkanit – FOTO

0-103.jpg

Ballkani nuk strehon vetëm konflikte, megjithëse në Perëndim njihet më shumë si “fuçia e barutit”, natyra dhe dora e njeriut fsheh në gadishullin tonë bukuri përrallore.

Shumë prej këtyre bukurive janë zbuluar, të tjera mbeten ende për t’u zbuluar e promovuar. BalkanInsight ka bërë renditjen e 20 zonave piktoreskte të natyrës dhe dorës së njeriut, që duhet të vizitohen dhe në to, tre janë në Shqipëri dhe dy në Kosovë.

Komentet
Top