5 fakte interesante për Ed Sheeran

auto_Ed-Sheeran-Dan-Curwin1489666274.jpg

Këngëtari anglez Ed Sheeran është aktualisht artisti me këngët më të kërkuara në botë, dhe ka pushtuar top-listat më të mëdha në rruzull.

5 gjëra të reja i mësuam për të në një video të tij, të realizuar nga Rolling Stone.

Më poshtë i keni pesë faktet mbi të:

5: Ed Sheeran e ka mbajtur të fshehtë lidhjen me të dashurën e tij Cherry për një vit të tërë.

4: Sheeran kishte pasur problem me belbëzim kur ishte fëmijë.

3: Ai, meritat për tejkalimin e belbëzimit, ia jep albumit të Eminemit “Marshall Mathers LP”.

2: Gjatë një shëtie në vullkan, Ed kishte rënë në një flluskë gejzeri.

1: Ed Sheeran kishte fjetur me disa shoqe të Taylor Swift, gjatë kohës sa ishte në turne me të

Komentet
Top