Loading...

5 shenjat që tregojnë se e dashura po ju tradhton

auto_meee1445498123.jpg

Nëse ajo i shfaqë këto shenja, atëherë ka shumë gjasa që të jetë duke iu tradhtuar. Kështu, ‘kapeni’ atë përpara se të jetë vonë!

Ajo nuk ju lejon t’ia merrni celularin

Ajo shfaqet shumë mbrojtëse ndaj celularit të saj. Ndoshta për shkak të ndonjë fotografie të cilën nuk dëshiron që ta shihni, apo për shkak të ndonjë mesazhi…

Nëse ajo refuzon të flasë për marrëdhënien

Nëse jeni në marrëdhënie me të tashmë një kohë të gjatë, dhe ajo refuzon të flasë për të, atëherë kjo mund të jetë një shenjë që diçka nuk është në rregull – apo po mendon ta përfundojë atë.

Nuk po bëni seks

Ka shumë arsye pse mund të mos jeni duke bërë seks, por nëse nuk është fjala për çështje shëndetësore, atëherë ajo mund të ketë filluar të mos e pëlqejë më atë.

Ajo vishet shumë seksi kur del me shoqe

Nëse ajo po del në mbrëmje të ndryshme me shoqe – pa ju – dhe po vishet dhe po rregullohet më shumë se kur dilte me ju, atëherë mik kjo është një shenjë se ajo po rregullohet për dikë tjetër…

Ajo ka bërë një mik të ri, të cilin ju nuk e pëlqeni

Nëse ajo ka filluar të shoqërohet me një mashkull të cilin ju nuk e pëlqeni – qoftë shoqëri në rrjete sociale apo në jetën e përditshme reale – dhe po vazhdon të shoqërohet me të edhe pasi ju i thoni se ai nuk ju pëlqen si person, atëherë kjo është një tjetër shenjë se ajo nuk është më e interesuar në ju dhe mund të jetë duke iu tradhtuar.

Komentet

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media