Loading...

“50% e shqiptarëve janë GAY”- Zogu i Tiranës

1512408_724080244280813_1347234217301336730_n.jpg

Hermes Nikaj ose ndryshe i njohur si Zogu i Tiranes, personazhi i cili filloi karijerën e tij si model për të përfunduar më pas si moderator. Sonte ka qenë i ftuar në emisionin e mëngjesit ” Ora News” ku ka folur për shumë gjëra e në theks të veçantë për komunitetin LGBT. Sipas tij, ky komunitet nuk është fare i paragjykuar në shqipri, përkundrazi, ata paragjykimet ja vendosin vetë vetes.

Kjo ishte deklarata e tij e plotë:

‘Unë mendoj se komuniteti LGBT në Shqipëri e paragjykon vet veten, sepse sot nuk i bën më përshtypje njeriu. Ata janë shumë të integruar në shoqërinë shqiptare. Janë në pozicione shumë të mira pune mes nesh. Nuk i bën përshtypje më askujt, edhe pse mund të jenë biseksual apo gay. Janë të fshehtë dhe i kemi kudo, edhe pse nuk e dimë. Mund të them se 50% e shqiptarëve janë të tillë”.

 

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media