6-vjeçari pjesëmarrës në vrasjet e ISIS – VIDEO

3f57a99700000578-4420842-image-a-6-1492506498628.jpg

Është shfaqur një video propaganduese dhe e tmerrshme e ISIS, në të cilën shihet një djalosh gjashtëvjeçar duke asistuar në prerjen e kokës se të burgosurve.

Djaloshi, i cili ka të vendosur një shami të zezë dhe rroba ushtarake kamuflazh, mbanë një fjalim përderisa mbanë në duar dy thika.

Pas kësaj ekzekutuesit i afrohen atij dhe marrin thikat për t’i prerë kokat e të burgosurve në Siri.

Para vrasjes, djaloshi kërkon paqe nga Profeti Muhammad dhe Allahu për ekzekutuesit dhe përfundon fjalimin me fjalinë “Tradhtaret dhe vrasësit e tyre të mos takohen kurrë në ferr”.

Pas vrasjes trupat e të burgosurve lihen në afërsi të lumit.

Kjo video rrëqethëse besohet që është xhiruar së fundmi në vendin e ISIS në Raqqa në Siri.

Komentet
Top