Loading...

A do të votonit këtë femër për deputete në Maqedoni?

20.30-FOTOGALERI-KRYESORE-Një-deputete-si-Valeria.......-5-900x445.jpg

​Valeria Egorova është një anëtare e parlamentit ukrainas, ndërsa lideri i Partisë Radikale të Ukrainës, Oleh Lyashko ka një qasje të veçantë në përzgjedhjen e ndihmëses së tij. Njëra nga të preferuarat e tij – Valeria Egorova, e cila shkakton shumë vëmendje tek kolegët e saj. Shpresa e parlamentit ukrainas ka vetëm 22 vjet, por ajo është vënë re jo vetëm me fjalime politike, por gjoksin e saj të madh dhe shpërthyes. Asistentja e Lyashko tashmë është quajtur “gruaja radikale” dhe në rrjetet sociale po përhapen me të madhe fotot e saj dhe dekolteje e saj bombastike.

A do të votonit këtë femër për deputete në Maqedoni, po të ishte kandidate?

20-30-fotogaleri-nje-deputete-si-valeria-4-220x300

20-30-fotogaleri-nje-deputete-si-valeria-3-224x300

20-30-fotogaleri-nje-deputete-si-valeria-2-300x300

20-30-fotogaleri-nje-deputete-si-valeria-1-300x300

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media