Loading...

A ka më lezet, se me flet në Parlament? (VIDEO)

10264554_10204585445968884_1921271578_n_685x320_437322988.jpg

Shkup – Pushimi i gjatë i Komisionit për arsim, shkencë dhe sport, leximi i dytë i ligjit për provim shtetëror për studentët, për disa deputetë ishte rast i mirë për tu kotur, njofton A1on.

Njëri prej tyre është deputeti i VMRO-DPMNE-së nga Prilepi, Dimitar Stevananxhija.

Komentet

Leave a Reply

Top