Loading...

Akisdent shumë i rëndë trafiku në autostradën Tetovë-Gostivar- FOTO

lendim.jpg

Ka ndodhur një aksident i rëndë para pak çastesh në autostradën Tetovë-Gostivar, saktësisht tek dalja në fshatin Kamjan.

Sipas informacioneve që portali ynë arriti të i siguroj, ka të lënduar shumë rëndë.

Ekipet e policisë dhe ndihma e parë menjëherë kanë arritur në vend të ngjarjes dhe janë duke e kryer punën e tyre.

Më shumë informata më vonë,/ShqipMedia

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media