Loading...

Aksion policor në Bogovinë të Tetovës

policija.jpg

SPB-ja e Tetovës ka arrestuar shtetase të Shqipërisë dhe shtetase të Kosovës, të cilat janë hasur duke punuar në objektin hotelierik “Baci” në Bogovinë të Tetovës, njofton Shqipmedia.

Nga MPB-ja njoftojnë se më 07.12.2017, në periudhën kohohe rreth ores 01:00, në Bogovinë të Tetovës kanë bërë kontroll në lokalin “Baci”, në pronësi të N. SH. (33) nga Bogovina, me ç’rast në lokal janë kapur punëtore femra të cilët kanë kënduar ose vallëzuar në lokal. Ata kanë qenë tre nga Shqipëria dhe 1 nga Kosova. Ata janë arrestuar dhe janë dorëzuar sektorit për krim ndërkufitar, migrim dhe shtetas të huaj pranë Ministrisë së Punëve të Brendshme.
Poashtu polica ka hyrë në lokalin “Erdi” rrugës së Bërvenicës mirëpo në të nuk janë hasur shtetase të huaja por vetëm 3 shtetase të Maqedonisë.Shqipmedia

Komentet
Top