Alarm: Mjekët po ndihmojnë vrasësin e Almirit 4 vjeçar

almir-1021x580.jpg

Në Gjykatën themelor të Kumanovës ka vazhduar seanca gjyqësore për rastin e Almirit. Para trupit gjykues u dëgjuan ekspertët mjekoligjor, Branisllav Stefanovski dhe zonja Babin Kosotova, të punësuar në spitalin neuropsikiatrik në Shkup, transmeton Tv21.

Avokati mbrojtës i familjes Aliu, Asmir Alispahiq, tha se të dy mjekët përpiqen që në mënyrë selektive sikurse edhe në seancën e kaluar, ti ndihmojnë të akuzuarit Boban Iliq. Asmir Alispahiq, edhe njëherë para gazetarëve tha se Boban Iliq duhet të dënohet me dënim maksimal respektivisht burg të përjetshëm. Seanca e radhës e rastit të Almirit është caktuar për më 25 maj.

“ Drejtpërsëdrejti lëshohen në komentimin që u është i panjohur, kurse kjo është në pjesën e ekzistimit apo mosekzistimit të paramendimit për kryerjen e veprës penale. D.m.th. është përpjekje direkte që në mënyrë selektive , duke mos u marruar parasysh të gjitha deklaratat , të cilat janë kyçe sikurse edhe procesverbalet për vërtetimin profesional të mendimit dhe ekspertizës mjekoligjore “, Asmir Alispahiq.

Komentet
Loading...
Top