Loading...

Ali Ahmeti një kafe me barinjtë e Dardhës

ali-ahmeti-cobanesha.jpg

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti si zakonisht shfaqet nëpër viset e larta malore, duke qenë atraksion i tij.

Ai vazhdimisht kohën e lirë e kalon nëpër zonat malore të Kërçovës, duke shijuar bukuritë natyrore, por edhe të kopeve të deleve.

Në një foto të publikuar shihet se si Ahmeti po kuvendon dhe shijon kafenë me barinjtë e fshatit Dardhë.

Komentet

Leave a Reply

Top