Alisiana ëndërron majat!

0-123.jpg

Alisiana Isufaj, vajza nga Fieri, e cila e ka filluar të merret me muzikë që në moshën 5 vjeçare, tashmë duhet se po e ndërton karrierën e saj edhe në Londër.

Ka jetuar për rreth 20 vite në Itali. Ajo ka qënë gjysmëfinaliste në “Voice 1”, në skuadrën e Almës dhe ky mesa duket ka qenë një ogur i mbarë për të vijuar edhe më tej në rrugën e muzikës.

Kënga e saj e parë ishte “Just kiss me” dhe më tej ajo ka vijuar me këngë të tjerë, me një album online me 12 këngë.

Komentet
Top