Loading...

“Ama Caffe” kapsulat tani mund ti porositni në internet

kapsulat26.jpg

“Ama Caffe” kompania shqiptare që meret me tregtimin e kafesë, ka sjellë risi në Maqedoni. Nga sot kafen tuaj të preferuar Ama kapsula mund të porositni përmes internetit përmes faqes zyrtare të saj shop.enea.mk

Poashtu në faqen e saj mund të porositni edhe aparatin për kapsula Ama caffe ndërsa për momentin ka promocion:

Përndryshe Ama Caffe është lider në Maqedoni me tregtimin e kapsulave një risi kjo vitet e fundit që është pranuar shumë nga bizneset e vogla dhe familjet shqiptare.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media