Loading...

Anita Haradinaj me çantë mijëra euro

auto_anita1518094978.jpg

Bashkëshortja e kryeministri të Kosovës, Anita Haradinaj, bashkë me Ramushin po qëndron në SHBA. Ata bashkërisht kanë marrë pjesë në kremten e organizuar nga Ambasada e Kosovës për 10 vjetorin e pavarësisë së vendit tonë, transmeton Koha.net.

Për pavarësi është ngritur një dolli edhe me zyrtarë të lartë amerikanë ndërsa ajo që ka rënë në sy në këtë festë është çanta e Anitës e cila kushton 1920 dollarë dhe është e firmës Louis Vuitton.

Komentet
Top