Loading...

ANKETË-91% nga të anketuarit kërkojnë urgjentisht protesta për shkarkimin e Sulejman Rexhepit

15036380_690773111099496_7601469344068351432_n.jpg

Së fundmi tema kryesore në rrjetet-sociale ka qenë kryetari i bashkësisë Islame në RM, Sulejman Rexhepi.

U përfol shumë për jetën që ai bën aktualisht si dhe për biografinë e tij jo edhe aq të pastër me sa duket. Portali ShqipMedia hulumtoi dhe gjeti disa fotografi që vërtetojnë jetën luksoze të këtij personi dhe familjarëve të tij, gjë që ngriti një revoltë deri tek qytetarët, madje edhe deri tek deputeti i Parlamentit të RM si dhe nënkryetari i LSDM, Muhamed Zeqiri.

Portali ShqipMedia krijoi një anketë me pyetjen “A mendoni se duhet të organizohen protesta masive në çdo qytet për të kërkuar dorëheqjen e kryetarit të bashkësisë Islame, Sulejman Rexhepi?” në të cilin në mënyrë të suksesshme arritën të përgjigjen mbi 850 persona, edhe atë:

752- PO

71- JO

Është e qartë se qytetarët kërkojnë dorëheqjen e kreut të BFI, se a do të ndodhë kjo apo do të detyrohen njerëzit të dalin në rruge dhe të kërkojnë dorëheqjen përmes protestave, ngelet të shohim../ShqipMedia

A mendoni se duhet të organizohen protesta masive në çdo qytet për të kërkuar dorëheqjen e kryetarit të bashkësisë Islame, Sulejman Rexhepi?

Gepostet von ShqipMedia am Montag, 4. Juni 2018

Komentet
Top