Loading...

Apple zbulon aplikacionet dhe lojërat më të shkarkuara të vitit

0-59.jpg

Apple prezantoi aplikacionet dhe lojërat më të mira të 2017-ës. Apple tha se aplikacioni i vitit në iPhone është Calm, një aplikacion meditimi dhe gjurmi ndërsa Splintter Critters është loja e 2017-ës për iPhone.

Për iPad Apple ka përzgjedhur Affinity Photo ndërsa The Witness si lojën e vitit.

Apple gjithashtu ka publikuar listën e top aplikacioneve falas dhe me pagesë. Aplikacionet më të shkarkuara janë Bitmoji, Snapchat, Youtube, Messenger, Instagram dhe Facebook.

Super Mario Run është loja më e shkarkuar ndjekur nga 8 Ball Pool, Snake VS Block, Ballz, Word Cookies dhe Subway Surfers.

Kjo është lista e 10 aplikacioneve më të shkarkuara të vitit:

Bitmoji
Snapchat
YouTube
Messenger
Instagram
Facebook
Google Maps
Netflix
Spotify
Uber

Kjo është lista e 10 lojërave më të shkarkuara të vitit:

Super Mario Run
8 Ball Pool
Snake vs Block
Ballz
Word Cookies
Subway Surfers
Episode ft. Pitch Perfect™
Rolling Sky
Block! Hexa Puzzle
Paper.io

Komentet
Top