Loading...

Arbana Xharra godet ashpër Ali Ahmetin e Menduh Thaçin

arbana-620x330.jpg

Arbana Xharra

Asnjë përfaqësues shqiptar nga Maqedonia në shenjtërimin e Nënës Terezë. Aspak habi! Sepse ka kohë që Ali Ahmeti dhe Menduh Thaçi e jo pak shqiptarë të Maqedonisë e mohojnë kauzën dhe vetë Nënën Terezë. Ju mund ta grithni tokën e të punoni ditë e natë me agjendat tuaja antishqiptare, por kurrën e kurrës nuk do ta shlyeni të vërtetën shqiptare. Jeni për keqardhje!

Komentet
Top