Loading...

Arjeta Veliu të hënën fillon me punë, Ramije Kurtishi jep dorëheqje nga posti i drejtoreshës

step0001-4.jpg

Arjeta Veliu është thirrur nga ana e drejtorisë së shkollës ekonomike në Tetovë dhe i është thënë se nga dita e hënë do të fillojë me punë dhe se stafi i shkollës janë duke ia përgatitur planprogramin.

Siç mëson jozyrtarisht Televizioni Koha nga burimi brenda shkollës se kthimin e Arjetës nuk e ka pritur mirë drejtoresha e kësajë shkolle Ramije Kurtshi dhe se sot ajo i ka marë të gjitha gjërat nga zyra e sajë dhe se ditën e hënë do të jep dorëheqje nga posti i drejtoreshës.

Arjeta Veliu dhe drejtoresha Ramije Kurtshi me vite kanë qenë nëpër gjykata, dhe të gjitha kanë qenë në favor të profesoreshës Veliu.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media