Loading...

Art me kafe – FOTO

0d-22.jpg

Tashmë të gjithë i dimë përfitimet e kafes për shëndetin, por disa njerëz shkon dhe më tej duke krijuar art me kafen, makjaton, kapuçinon apo kakaon.

Madje për këtë ka edhe një event të quajtur World Latte Art Championship, një konkurs për baristët. Revista prestigjioze “Vogue” sjell disa nga këto punime fantastike. Të shijosh jo vetëm kafen, po dhe artin.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media