Loading...

Atleti Legjendar në sportet ekstreme kreu vetëvrasje në shtëpinë e tij (Video)

dave-mirra2.jpg

Shok në Amerikë: Një nga atletët më të njohur në historinë e Veriut Karolona, Dave Mirra, është vetëvra në moshën 41, në shtëpinë e tij në Greenville, tha në një deklaratë zyrtare policia rajonale, lajm i cili me siguri e tronditi gjithë SHBA-të, për tifozin e sporteve ekstreme.

Dave Mirra u konsiderua si një nga legjendat nga e kaluara si veteran në egzibicite me “BMX”, për të cilin thuhet e shkruhet si një nga sportistët më të suksesshëm dhe më të famshëm ekstreme në historinë e SHBA.

dave-mirra-04 dave-mirra-writing

Komentet

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media