Loading...

Babai i Komandant Malishevës: Policia e Maqedonisë na zhvesh lakuriq

largea_capture-jpg1468078355.jpg

Skënder Krasniqi ka treguar edhe për keqtrajtimet që u bëjnë policia maqedonase kur shkojnë për të vizituar djemtë e tyre në burgjet e Maqedonisë.

“Ne familjaret që shkojmë për t’i vizituar djemtë tanë në burg, njësia speciale maqedonase na kontrollon lakuriq, dhe na i kontrollojnë edhe veturat në detaje, kurse ata që janë të burgosur kanë keqtrajtime psikike dhe jetojnë në kushte të mjerueshme”.

Krasniqi, duke përcjellur bisedat që i zhvillon me djalin e tij kur e takon, tregon se asnjë nga të burgosurit nuk ndjehet fajtor për atë çfarë kanë bërë, por është një ndjenjë tjetër që i mundon ata.

“Ndjehen të tradhtuar. Por asnjëherë nuk janë penduar se shkuan në Kumanovë, sepse qëllimi ishte madhor, por ranë në tradhti dhe s’kishin çfarë të bënin”.

Babai i Komandat Malishevës ka pohuar se nuk ka besim fare në drejtësinë e Maqedonisë dhe se qeveritë e Kosovës e Shqipërisë nuk kanë bërë asgjë për të ndihmuar shtetasit e vet.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media