Loading...

Babai shqiptar kërkon me shpallje nuse për djalin që jeton në Gjermani

dasma.png

Një burrë nga Lushnja ka kërkuar ndihmë sot përmes emisionit “Aldo Morning Show”, për t’i gjetur nuse djalit.

Kujtimi tha se djali i tij është 35 vjeç dhe prej vitesh jeton në Gjermani, ndërkohë që shtoi se kërkon një vajzë që të mos ketë patur më parë të dashur.

“Jam Kujtimi nga Lushnja. Unë kërkoj një ndihmë, kam një djalë në Gjermani 35 vjeç me dokumenta të rregullta. Dua ta lidhësh me një vajzë që të dijë të paktën një gjuhë të huaj, mirë është gjermanisht, por edhe anglisht nuk ka problem. Dua që të mos ketë patur lidhje më përpara, të jetë familje e mirë”, tha Kujtimi.

Komentet
Top