Banff, një qytet përrallor në Kanada – FOTO

Banff-1-658x438.jpg

Banff është një qytet i ngritur në Parkun Kombëtar në Alberta të Kanadasë, i cili është i rrethuar me peizazh të mahnitshëm malor.

Qyteti Banff është një atraksion i popullarizuar turistik, me shumë vende piktoreske, ndërsa ofron aktivitete të ndryshme për turistët, përfshirë këtu aplinizmin, skitarinë e çiklizmin.

Në bulevardin kryesor, që është zemra e qytetit, ka kafene të shumta, restorante, dyqane dhe muze.

Alpine Lights 4, View of Banff Townsite

Rruga kryesore karakterizohet me arkitekturë historike, interesante për t’u eksploruar, ndërsa i gjithë qyteti ofron pamje shumë romantike.

Ky  qytet është një destinacion i popullarizuar për turistët  gjatë gjithë vitit. Njëjtë si vera, edhe dimri këtu është mjaft i butë dhe piktoresk. /NGJYRA

Banff qyteti 004Banff qyteti 006Banff qyteti 007Banff qyteti 001Banff-2Banff-3Banff-4Banff qyteti 002Banff qyteti 010

Komentet
Loading...

Leave a Reply

Top