Bashkëshortja e ministrit i bën “rezil” gurbetqarët

gruja-memli2.jpg

Meliza Krasniqi bashkëshortja e ministrit, Memli Krasniqi, përmes një statusi në “facebook” ka reaguar për ankesat që bëjnë mërgimtarët në Kosovë duke u thënë se po më vjen me vjellë.

Krasniqi ka thënë së nuk është e drejtë që më ardhë dhe me llafe me i zgjidh problemet e Kosovës sepse është e pamundur.

Komentet
Top