Loading...

BDI e ndryshon emrin, bëhet Bashkimi Demokratik i Ilindenit!

bdi4-640x360.jpg

KONGRESI I BDI-SE DHE DUI..!

Ne Kongersin e rradhes, qe pritet te mbahet shume shpejt, BDI (DUI) do te pesoje ndryshime te vogla ne pamje, por shume te medha ne permbajtje, si vijon:

BDI (ne shqip)
B-ashkimi D-emokratik i I-lindenit

DUI (ne sllavisht)
D-emokratska U-nija na I-lindinditase

Keta ndryshime do ta perforcojne edhe me shume “vellazerim-bashkimin” e llojit te dikurshem titisto-jugosllav ne IRJM, si dhe nga ana tjeter edhe “de jure” (juridiksht) BDI-ne do ta bejne nje filiale (dege) te LSDM-se./ Gafurr Adili

Komentet
Top