BE dhe Rusia vendosin për Maqedoninë

eu_russia-750x430-640x367.jpg

Gjatë vizitës së përfaqësueses së BE-së për politikë të jashtme, Federica Mogherini, në Moskë, më 24 prill do të debatohet për Ballkanin Perëndimor, ka njoftuar përfaqësuesi i përhershëm i Rusisë në BE, Vladimir Chizhov për agjencinë TASS.

Sipas tij, më problematike është Maqedonia ku BE-ja ka tentuar që të ndërhyjë përmes takimeve të përfaqësuesve të BE-së me kryetarin Ivanov. Për Chizhovin këto takime mund që ta thellojnë krizën.

Komentet
Top