Beatrix në plazh bën që gjithë t’i kthejnë sytë drejt saj

auto_beatrix-ramosaj-820x10241503069974.jpg

Beatrix Ramosaj është transformuar shumë kohëve të fundit.

Nga vajza pak e turpshme dhe e tërhequr, gradualisht përkitazi me moshën ka ndryshuar shumë në stil dhe paraqitjet publike.

E me verën e cila pothuajse po përfundon, nga Trixa nuk kishin se si të mungonin fotot nga plazhi.

https://www.instagram.com/beatrixramosaj/

Komentet
Top