Loading...

Bejli kritikon vendimin presidentit Ivanov

7397.jpg

Vendimin i presidentit Ivanov për faljen e politikanëve nga të gjitha veprat kriminale dhe korruptive është kritikuar ashpër edhe nga ambasadori i SHBA-ve në Shkup, Xhes Bejli.

“Falja pa mbaruar procesi gjyqësor është në mbrojtje të politikanëve të korruptuar dhe bashkëpunëtorët e tyre”, shkruan ambasadori amerikan Xhes Bejli në llogarinë e tij në tuitter.

“ Lëreni PSP dhe gjykatat ta bëjnë punën e tyre” shkuran më tej Bejli.

Komentet

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media