Loading...

Bie Facebook dhe Instagram, miliona përdorues në alarm

Facebook-Instagram-910000.jpg

Dy rrjetet më të mëdha sociale, Facebook dhe Instagram kanë rënë së funksionuari gjatë pasdites së sotme duke krijuar panik dhe vështirësi në logimin për miliona përdorues.

Përdoruesit e kanë pasur të pamundur të kenë akses në llogaritë e tyre, duke mos kryer dot asnjë veprim.

Ky problem sipas raporteve është hasur më shumë në zonën e Europës duke përfshirë edhe përdoruesit e rrjeteve sociale në Shqipëri, Maqedoni, Kosove…

Deri më tani nuk ka sqarime nga rrjetet sociale për problemin.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media