Loading...

Bieber dhe Gomez sërish bashkë?

justin-bieber-selena-gomez-split-up-again-lead.jpg

Justin Bieber dhe Selena Gomez duket se janë kthyer sërish bashkë. Kanë kaluar vetëm pak ditë nga informacionet se Selena ka filluar një lidhje me Dj Zedd, ajo është parë duke darkuar me Bieber.
Stafi dhe të pranishmit në Beverly Hills i kanë parë çiftin dorë për dore gjatë darkës, dhe janë larguar së bashku në drejtim të West Hollywood, hotel ku po qëndronte Gome.

justin-bieber-selena-gomez-split-up-again-lead

justin-bieber-selena-gomez-split-up-again-lead

Komentet

Leave a Reply

Top