Loading...

BimBimma paralajmëron projektin e ri në mënyrë të veçantë

bimbimma.jpg

Në ditët e sotme ka forma të ndryshme për të paralajmëruar një projekt të ri.

Rrjetet sociale janë bërë ndihmese tejet e lartë për këtë. Ndërsa dihet mirë që sa më shumë publikim të një projekti dhe sa më shumë që ajo gjë bëhet e ditur për publikun aq më i lehtë është suksesi.

Por të krijosh një gjë të mirë gjithmonë arrin të vlerësohet, ndërsa është pikërisht reperi BimBimma, i cili ka realizuar shumë krijime fantastike në muzikën hip-hop, dhe të cilat tashmë janë të vlerësuara në çdo pikë, transmeton Indeksonline.

Por është pikërisht reperi BimBimma, i cili është duke paralajmërua projektin e tij më të ri dhe kjo gjë po shpërndahet edhe më shumë përmes videove të shumta të cilat janë duke realizuar kolegë të tij, njerëz nga arti dhe fytyra të ndryshme publike

Komentet
Top