Bizneset tetovare në krizë të thellë – (VIDEO)

535030_10151489566827221_1763941427_n.jpg

Kriza politike ka bërë që të prek xhepat e qytetarëve. Nga ana tjetër shitësit ankohen për rënie të fuqisë blerëse ndoshta edhe nga frika e mos formimit të qeverisë. Efektete e krizës vërehen pasi nuk ka ndodh kurrë blerësit të jenë aq dobët. Rrogat e e ulta poashtu edhe papunësia ka bërë që shitësit të mos jenë tëkënaqur me shitjen e produkteve të tyre.

Qytetarët për Televizioni Koha thanës ankesa të shumta, shumica prej të cilave janë plotësisht të arsyeshme. Kriza e madhe ekonomike, papunësia enorme, varfëria ekstreme, problemet e shumta nga kriza politike ka bërë që të ndjen frikësim për shkak krizës politike dhe mundohen që sa më shumë të kenë kujdes reth buxhetit të tyre familjar, transmeton Televizioni Koha.

Ankesat nuk janë vetëm në këtë segment të ekonomisë por edhe në shumë sfera të tjera ndjehet kriza si pasojë e stërzgjatjes së krizës politike.

Komentet
Top