Boateng te Roma, Monchi në akcion!

auto_boateng1494662938-1.jpg

Kohëve të fundit po flitet shumë se mbrojtësi Kostan Manolas mund të përfundoi nte Inter, ndërsa Antonio Rüdiger ndoshta te Chelsea apo Man City, andaj drejtorit sportiv, Monchi i ka mbetur të gjejë zëvendësuesit e këtyre mbrojtësve, por si gjithmonë të jetë (plus me buxhet)
Shitja eventuale e Manolas dhe Rüdiger mund t’i sjell Romës minimum 63 milionë euro, ndërsa sigurisht se për më pak se gjysmën e këtyre parave po mundohet ta sjell në Olimpico mbrojtësi e Bayern Munchen, Jorome Boateng i cili po largohet nga bavarezët. Monchi është në rrugë të mirë që të mbyll këtë marrëveshje

Komentet
Top