Bodyscanneri që “zhvesh” njerëzit nga kamera (Video)

auto_657651497153477.jpg

Sistemi i ri operativ i pajisjeve të Apple, iOS 11 do të jetë më revolucionar dhe inovativ. Ai do të ketë shumë funksione të reja dhe aplikacione të reja të disponueshme. Midis tyre është një aplikacion që bën bodyscanner, i cili ka aftësinë për të ‘zhveshur’ të gjithë njerëzit nga shtresa e objektivit të kamerës.

Sistemi i ri operativ i pajisjeve të Apple, iOS 11 do të jetë më revolucionar dhe inovativ. Ai do të ketë shumë funksione të reja dhe aplikacione të reja të disponueshme. Midis tyre është një aplikacion që bën bodyscanner, i cili ka aftësinë për të ‘zhveshur’ të gjithë njerëzit nga shtresa e objektivit të kamerës.

Komentet
Top