Loading...

Bogovina sërish protestoi kundër kryetarit të komunës – FOTO dhe VIDEO

12696793_1073190169367786_216252378_o.jpg

Tetovë: Qindra banorë kishin dalur sot për të protestuar sërish kundër vendimit të kryetarit të komuns së Bogovinës nga rradhët e BDI-së Hazbi Idrizi për çështjen e ujit të pijshëm në këtë vendbanim. Banorët e Bogovinës vazhdojnë të kundërshtojnë që komuna e Bogovinës të menaxhojë me ujin e pijshëm që bogovinasit vet e kanë ndërtuar. Protesta kaloi e qetë ndërsa nuk ishte i pranishëm kryetari Hazbi Idrizi./Shqipmedia

12648142_1073191086034361_2022754003_n

12647892_1073190679367735_610452013_n

12695591_1073190456034424_197871573_o

12650420_1073190299367773_750026028_n

Komentet

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media