Loading...

Brenda shtëpisë mahnitëse të Babadimrit – FOTO

5C00C630-698C-449E-8AB7-FB5B77CB201D.jpeg

Babadimri e ka vendosur në shitje shtëpinë e tij në Polin e Veriut, e cila mund të jetë e kujtdo këto Krishtlindje për 657,000 dollarë.

Parajsa e Krishtlindjeve është vlerësuar 657,000 dollarë nga Zillow, një kompani amerikane për vlerësimin e patundshmërive dhe shtëpive.

Shtëpia e Babadimrit është një nga shtëpitë më të famshme në botë, me miliona fëmijë që pritet ta vizitojnë atë këtë vit.

Shikojeni se si duket brenda shtëpia:

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media