Loading...

Brenda tuneleve sekrete të ISIS! – (FOTO-VIDEO)

tunelet_e_isis.jpg

E përditshmja Daily Mail ka publikuar disa foto ku duket tuneli sekret, i ndërtuar nga ISIS.   Nga fotot duket që terroristët kanë punuar shumë, në mënyrë që tuneli i fshehtë të kishte energji elektrike apo pajisje të tjera mjekësore dhe ushtarake.   Ndërkohë, janë zbuluar rreth 40 rrugë nëntokësore në Sinjar.  Sigurisht, nuk kishin si të mungonin edhe fletët të cilat mbanin pjesë nga Kuranit.   Tunelet u zbuluan nga forcat kurde, të cilat çliruan qytetin në veri-perëndim të Irakut.   Kujtojmë se Shteti Islamik sundoi më shumë se sa një vit veri-perëndim të Irakut.

2ED1916900000578-0-image-a-7_1448511060676 2ED191A600000578-0-image-a-6_1448511055298 2ED18E7100000578-0-image-a-5_1448511044036 2ED1918500000578-0-image-a-4_1448511031562 2ED18E6800000578-0-image-a-3_1448511023367 2ED1917D00000578-0-image-a-11_1448511182968 2ED191A100000578-0-image-a-9_1448511146916 2ED1917200000578-0-image-a-8_1448511063319

Komentet

Leave a Reply

Top