Loading...

Brusha që ua pastron dhëmbët për dhjetë sekonda

auto_pri_460683681500815148.jpg

Sipas statistikave, ne i kalojmë 108 ditë të jetës duke i larë dhëmbët.

Por, Amabrush synon që ta zvogëlojë këtë dhe ju as nuk keni pse ta lëvizni gishtin, shkruan gazeta britanike Metro.

Kjo pajisje, që ua lanë dhëmbët brenda dhjetë sekondave, përbëhet nga një mjet i gojës nga silikoni të cilin e vendosni në dhëmbët tuaj, si dhe ia bashkëngjitni një enë të vogël e cila mbushet me pastë.

Amabrush kushton 79 eruo, dhe produktet e para do të shiten në kohën e Krishtlindjeve të këtij viti, përkatësisht në dhjetor.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media