Loading...

Buçkovski: Reka është një befasi pozitive në këto zgjedhje

Vlado-Buckovski-1392x912-696x456.jpg

Profesori universitar dhe ish-kryeministri Vllado Buçkovski ka theksuar se fushata e deritanishme zgjedhore po zhvillohet mirë dhe nivelin e duhur.

“Unë personalisht janë i kënaqur me mënyrën që komunikojnë dy partitë udhëheqëse. Mbaj mend fushata tjera, ku retorika ishte jashtë nivelit të duhur. Mendoj se kësaj fushate tani i kontribon karakteri i tre kandidatëve, ndërsa profesori Blerim Reka është një befasi pozitive në këtë fushatë”, theksoi Buçkovski. Ai vlerësoi edhe nivelin e debatit mes kandidatëve për president. 

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media