Bugatti po prodhon një jaht – FOTO

0-51.jpg

Dizenjuesi i jahteve Palmer Johnson dhe kompania e makinave,Bugatti, kanë krijuar jahtin super luksoz Bugatti Niniette 66.

Jahti Bugatti Niniette 66 vjen me sasi të limituar dhe ka disa gjëra të veçanta. Përveçse është një jaht luksoz, ka edhe një shpejtësi të madhe që karakterizon të gjitha mjetet e kompanisë Bugatti.Ky jaht sportiv arrin shpejtësinë maksimale prej 44 nyje (81 kilometra në orë)./krokodili

Komentet
Top