Loading...

Bukuroshja shqiptare që ua njofton motin në Kosovë – FOTO

0h.jpg

Është kjo, Genta Cana të cilën e shohim pothuajse çdo ditë në ekranet tona, respektivisht në televizionin “Klan Kosova”.

Ajo përpos që në edicionet e lajmeve informon për motin në vend dhe më gjerë, aktualisht Cana është duke udhëhequr edhe një emisioni sportiv, transmeton Zëri.

Më poshtë i keni disa foto të Gentës:

0

0a

0b

0c

0d

0e

0f

0g

0j

0k

0l

0m

0n

0q

0r

0t

0u

0w

0x

0y

0z

Komentet

Leave a Reply

Top