Nafi.jpg

UNË DHE BURGU !

Shkruan Nafi Çegrani ( Qasje kontemplative rreth mendimit filosofik mbi fatumin dhe tragjikën e NJERIUT në burg, resocializimin dhe dinjiteti

56219971_841179322901331_6492006847891898368_n.jpg

”KONSESUALI”!

Shkruan: Medai Shaholli (dinjiteti i humbur dhe ndërgjegja e vrarë) Pendarovski, ky është kandidati konsesual për president të ”dërzhavës”, si

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media