54435801_273595380234550_6495692784530358272_n.jpg

FAJIN S’E KA ALIU!

 Shkruan: Medai Shaholli Në këto 17 vite dështimi dhe zhgënjimi të Ali Ahmetit në skenën politike si pjesëmarrës në qeveritë e

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media