Loading...

Çegran, plagoset një 33 vjeçar

25_12_2013_trotuari_cegran_forine_2.jpg

Tridhjetë e shtatëvjeçari L.S., banor i fshatit Çegran dje në orën 15:33 tek vendi i quajtur “Gropa” në fshatin Negotinë-Gostivar, pas grindjes me E.E. (33) nga i njëjti fshat i cili ka kullotur dhen, i është afruar pistoletës deri te pëllëmba e djathtë e E.E. dhe ka shtënë një plumb, me çrast e ka plagosur, ndërsa pastaj ka ikur nga vendi i ngjarjes. MPB informon se pas ndihmës së dhënë mjekësore në Qendrën mjekësore Gostivar, E.E. është dërguar në Klinikën për kirurgji plastike në Shkup. Ekspertizë në vendin e ngjarjes nga Sektori për punë të brendshme Tetovë. Arsyeja me siguri paraprakisht është kryer sulm fizik nga ana e E.E. ndaj B.S. (39), vëlla i sulmuesit. Ndërmerren masa për ndriçim të rastit.

Komentet
Top