Loading...

Celularët më të çuditshëm që keni parë ndonjëherë – VIDEO

0-144.jpg

Që kur Steve Jobs hodhi në treg iPhonin e parë 10 vite më përpara, smartfonët janë duke “u çmendur” nga teknologjitë më të fundit dhe dizajnet më moderne.Kompanitë e smartfonëve kanë filluar të bëjnë miliona celularë duke dhënë ide të reja për prodhuesit e tjerë të celularëve. Përgatituni të dëgjoni 5 smartfonë shumë të çuditshëm dhe nuk do të besoni ë ata ekzistojnë në të vërtetë. Le të fillojmë.

1. Nintendo Plus
Arsyeja pse Nintendo Switch është bërë konsoli më i mirë në gjeneratën e re të konsolëve por çfarë do ti duhej Nintendo për t’ia kaluar Sony? Mbase një celular Nintendo.Kjo ishte ideja dizenjuesit Jasepi Avenzato.Kështu Nintendo Plus u hodh në treg.Ky celular ka shumë funksione por kryesish përdoret për lojra.

2. Triple-Display Flip
Ky celular ka diçka shumë të veçantë.Ky celular ka gjithsej 3 ekrane dhe nëse ti mërzitesh me njërin përdor tjetrin.

3. Lenovo Cplus
Lenovo Cplus është një ndër celularët më të veçantë që kemi në këtë listë.Ai mund të lakohet aq shumë sa të përputhet në dorën tuaj dhe mund të përdoret si një SmartWatch.

4. Zenophone AR
Zenophone është një celular në të cilin është zhvilluar një ndër teknologjitë më të reja të filmimit, ajo e zërit 3D.Në këtë celular është një ndër kamerat e teknologjisë më të fundit.Nëse do të donit të bënit xhirime profesionale duhet të keni një celular si ky.

5. Dras phone
Dras phone është smartfoni i parë që mund të palose plotësisht, sikur të ishte letër dhe të hyjë në xhepin tuaj.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media